Bildemontering i Kungälv 031-94 37 60 skrotbilar hämtas gratis

Bildemontering i Kungälv

Vi är ingen bildemontering i Kungälv, men hämtar skrotbilar för demontering i Kungälv.  Bilbärgning Gbg AB  säljer inga reservdelar utan transporterar enbart skrotbilar till skroten.  Är ni intresserade av begagnade bildelar i Kungälv kan vi rekommendera Kungälvs Bildemontering.

Ring 031-94 37 60 för gratis hämtning av skrotbilar!

Skrotbilar hämtas i Kungälv, Göteborg med omnejd!

Klicka på videon och se när våran flakbärgare jobbar.

Vårt företag har tillstånd från Länsstyrelsen  att bedriva bärgning med uttjänta fordon.   Om du kan köra eller frakta din skrotbil själv, kan du lämna den till våran samarbetspartner och få betalt för den (Uffes Bilskrot).

Uffe bilskrot                                                                                                                           Hoga   126                                                                                                                                 472   96 Varekil

Tel 0304-47 47 6

Bildemontering Kungälv
Bildemontering i Kungälv, hämtar skrotbilar gratis för demontering.
Skrota din bil i Kungälv
Gratis hämtning av skrot bil i Kungälv

Bilskrotningens miljöpåverkan

 

Skrotbilen, som klassas som miljöfarligt avfall på grund av många giftiga och miljöförstörande ämnen, kräver vid destruktionsarbeten anpassad verkstadsanläggning, ändamålsoriktig utrustning, rationella arbetsrutiner, yrkesskicklighet och framför allt miljökunskap om miljöfarliga produkter. Därför är ett stort antal av lagar, normer, föreskrifter och rekommendationer utgivna av olika myndigheter, men där Bilskrotningsförordningen är tongivande. Som punkt ett är angivet att tillträdet till anläggningen skall vara lättillgänglig och kontrollerbart. Marken för uppställning av skrotbilar skall vara asfalterad eller på annat sätt hårdbelagd. Spill- och dagvatten från detta område skall bindas till en avskiljningsanordning för oljeavskiljning. Samma system skall gälla för verkstadsytan där dräneringsarbeten pågår. Även denna yta skall vara hårdbelagd så att spill inte kan tränga igenom. Platsen där dräneringsarbetet utföres skall utformas så att spill av vätskor inte kan rinna utanför området. De bilskrotar som demonterar detaljer för försäljning skall Upprätta en speciell plats för miljöriktig rengöring och hantering av dessa artiklar före mobil lagerhållning. Speciella låsbara förvaringstankar för bensin, diesel, kylvätska och dyl. skall finnas på brandsäker och markerad plats. Tydliga och markerade utrymningsdörrar skall finnas.

 

 

Dränering och demontering på bilskroten före fragmentering

 

Bilskrotning före fragmentering koncentreras till dränering av olika oljor, bensin, diesel och kylmedier. Demontering och lagerhållning av gummi, aluminium, startbatterier, katalysatorer och artiklar som bly eller andra lättåtkomliga artiklar som innehåller bly eller andra miljöfarliga ämnen.

Vi är ingen bildemontering i Kungälv, men hämtar skrotbilar gratis för demontering. Har tillstånd av Länsstyrelsen att hämta uttjänta fordon.

En reaktion på ”Bildemontering i Kungälv 031-94 37 60 skrotbilar hämtas gratis”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *